TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 14. 06. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

ffloa

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 4892
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 137205.18 km
Kolo: 66668.00 km
Cvičení: 5714 h 35 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

ffloa

Fotogalerie: MOC DOBRÁ RYBIČKA...:-))) Popis: Potřebujeme: Tresku 400g (může být i pangas, ale já mám radši tresku), cibulku 1 velkou(já mám ráda, tak si dávám víc a přidávám i jarní cibulku se zeleným či pórek), česnek asi 5 větších stroužků(já mám ráda víc), máslo pravé asi 20g(důležité!-hezky provoní a ochutí zeleninku a rybku), Eidam 30%(na nastrouhání), petrželka/pažitka (na posypání sýra), sůl, pepř, sladká paprika (já přidávám i koření na "mořské" ryby), zeleninka - např.větší rajče, okurku atd., jako příloha jsou výborné brambory vařené ve slupce/celozrnné pečivo...a mňaaam ;-) Rybičky opláchneme studenou vodou, posypeme solí a kořením, necháme chvíli odležet. Na másle zpěníme cibulku a česnek (já krájím na měsíčky a plátky, větší kousky mám ráda),do sklovita. V pekáčku klademe na sebe vrstvy rybiček a zpěněné cibule s česnekem a máslem. Vršek posypeme strouhaným sýrem a petrželkou/pažitkou. Krátce zapečeme, rybičky nepotřebují moc. Nepodlévám, mražená rybka pustí dost vody. Talíř obložím rajčátky a okurkou+půl porce(lze i třetinová porce)ryby+celozrn.pečivo/brambůrky ve slupce. Jedna takováto POLOVIČNÍ porce má cca 1800-1900Kj, záleží na přílohách a zelenině. DOBROU CHUŤ :-) !!!

  • Poslední úprava: 09. 02. 2016
  • Poslední komentář: 31. 05. 2016
Nahrávání..
Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

31. 05. 2016 14:41
Mnam luxusni
10. 07. 2012 07:04
Jéé, tak můžu poprosit o nějaký chutný a ne moc kalorický receptík Dari ? Díky, Bára :-)))
10. 07. 2012 07:01
bez ryb bych nemohla být,mám je cca 5-6x týdně,v různých úpravách
10. 07. 2012 06:10
Rádo se stalo Kesy, ať chutná :-)))
09. 07. 2012 23:07
Hmmm vypadá to nádherně a tady je vynikající slané máslo,už to cítím,jak to voní z trouby.NJN nechám si zajít chutě,voda s citronem to v tuhle dobu jistí!Díky za recept.
09. 07. 2012 22:07
Receptů na chutnou rybku není mnoho a tohle je fakt moc dobré, opravdu doporučuji, zas to budu zítra dělat, přijela mi dcerka z prázdninového pobytu, tak si dáme do nosu...k tomu nové brambůrky..mňam ;-)
09. 07. 2012 22:03
No to musí být báječný!!!! Vidím to jako inspiraci na víkend - díky. Cibuli i česnek taky můžu
09. 07. 2012 21:41
Právě jsem dostala hlad :-) Vypadá to báječně :-)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři